mandag den 3. februar 2014

ELTIS - Test & Workshop


Jeg var sidste mandag til ELTIS- test i København, og jeg lovet faktisk at skrive lige efter, men har haft 
så travlt, så det bliver først nu, jeg gør det :-) 
Testen i sig selv bestod af en lytte og læse del. Den første lytte del var virkelig nem. Det var de sidste to også, men jeg havde lige glemt, at vi kun hørte teksten 1 gang, så lige pludselig fik jeg lidt travlt med at sætte krydser. Den anden del af testen var noget læse forståelse, hvilket var okay. Jeg synes ikke, at det var svært, men havde troede, at den var nemmere. Vil nok beskrive den lidt som en FSA prøve i skriftlig engelsk. 

Efter testen var der en workshop "Kulturchok." Jeg synes faktisk, at den var rigtig god - især fordi vi hørte om en som havde været afsted for et par år siden. Hun fortalte ikke kun alt det gode, hvilket gjorde det godt og realistisk. Workshoppen varede til ved en 21 tiden, og saa var det ellers hjem. 

Min ansøgning kører stadig frem og tilbage med Explorius, hvilket snart er begyndt at stresse mig. Hver eneste gang jeg retter noget, finder de en ny fejl i nogle af de andre papirer. Det er selvfølgelig helt okay, at de sender rettelser, i stedet for at CETUSA i usa, men ville ønske, at de sendte alle på en gang. Jeg tror nemlig hver eneste gang, at jeg er færdig, og at den endelig kan komme til usa, men næ nej!

Jeg vil gå tilbage til alle mine lektier. Jeg har nemlig en lang aften/nat foran mig med både dansk, tysk, biologi og engelsk... 

Knus Amalie

Ingen kommentarer:

Send en kommentar