mandag den 16. juni 2014

Pre Departure møde

jeg har haft så travlt, så jeg har ikke haft tid til at udgive indlægget om Pre Departure mødet, men nu kommer det... :)

For en måneds tid siden var jeg til den sidste (obligatoriske) workshop - Pre Departure. Det var virkelig lang og god dag! I de første 2 timer var vi sammen med vores forældre efterfølgende blev vi delt op. Vi elever gik op i et andet lokale, og så blev der ellers serveret frokost. I starten lavede vi en masse øvelser til at få brudt isen, og jeg skal love for, at virkelig mange af dem var rimelig grænseoverskridende! Vi skulle kramme hinanden, lave teaterstykke osv. Det kunne godt være meget akavet, da (for mit vedkommende) kun kendte 2. Men hvor var folk dog åbne, søde og imødekommende. Jeg var i hvert fald virkelig overrasket - hvilket jo er godt ;-) men ellers fik vi hørt regler, oplevelser og ikke mindst en masse gode råd, som jeg helt sikkert kommer til at få brug for.

Jeg har stadig ikke fået værtsfamilie - ingen vil have mig... Ej haha. Der er stadig lang tid til, selvom det snart alligevel nærmer sig! Men ellers går alt fint. Jeg har fået tid på ambassaden d. 3 juli, så det er jo helt perfekt for midt vedkommende! men er du dog gal hvor skal jeg have mange ting med på ambassaden, så er lidt stresset over det.
Ellers er 4 af mine mundtlige eksaminer er nu overstået. Jeg har fået 12 i Kristendom, 10 i Fysik, 10 i mundtlig matematik og sidst men ikke mindst 12 i engelsk. Så nu mangler jeg kun dansk på fredag og så er der ellers sommerferie til mig :-) Jubiiii! Ellers er der ikke noget nyt, og jeg lover at ligeså snart der sker noget, så skal jeg nok opdatere jer!

Knus Amalie

Ingen kommentarer:

Send en kommentar