søndag den 5. april 2015

Hawaii - Day 5/6/7

Dag 5
 Denne her dag var helt fantastisk. Vi tog til Hanauma Bay, hvilket efter min mening er noget af det Smukkeste Hawaii har. Vi snorklede rundt i 5 timer, hvor flere så havskildpadder. Jeg så dem dog desværre ikke. Mig og 2 danske drenge svømmede rundt, og vi fandt dog ingen. men vi så rigtig mange andre flotte fisk. Efterfølgende kom vi tilbage på hotellet, hvor nogle gik til stranden, andre shoppede og helt andre spillede fodbold. Hvilket jeg valgte, jeg så dog kun på sammen med nogle andre piger. 


Dag 6Vi havde alle vores matchende trøjer på denne her dag. Først tog vi ud til Pearl Habor, hvilket var helt fantastisk. Vi fik set det hele, og vi mødte en mand som overlevede alt med angrebet. Det var en stor ære at møde ham, så vi alle tog et billede med ham. Efterfølgende så vi et palads, hvilket ikke havde min store interesse. Og til sidst - tog jeg på stranden sammen med 3 andre danskere. Vi havde det vældig sjovt og vi solet os meget.
Dag 7


Først på dagen tog vi en vandretur op til toppen af Diamond Head. Det var hårdt fordi at vi vandrede i 35 graders varme. Men selve turen op, var ikke så slem. Vi nåede alle toppen, og fik taget en masse billeder. Både med alle danskerne, og ellers bare med andre. Efterfølgende tog vi tilbage til hotellet, fik shoppet og ellers gjort os klar til aftenen. Vi tog ud til et sted, hvor vi fik aftenens mad, et show og fik lavet en krans til vores hår. Og på vejen hjem i bussen skruet de helt op for musikken. Og vi fik alle (dvs mig og 5-6 andre) sunget igennem, lavet vores egen lille lysshow og rigtig hygget. Dog var der andre, som halv sov lidt. Men vi nød i hvertfald vores sidste aften.

Næste dag var det ellers hjem, og afskeden var svær for os alle!!! Tårer blev det til både på hotellet og i lufthavnen. Vi skrev alle små hilsner på hinandens trøjer, og alle var så kede af at skulle hjem. Jeg har haft den mest fantastiske uge, og kender nu alle forskellige mennesker over Europa og lille Danmark. Jeg glæder mig allerede til at se dem igen! Jeg er evig taknemmlig for at have mødt alle de skønne mennesker, og kan kun anbefale en Hawaii tur som denne!


Me Ke Aloha,
Amalie


Ingen kommentarer:

Send en kommentar