søndag den 5. juli 2015

My fairytale is over


Nu har jeg efterhånden været tilbage i 10 dage, og jeg tænker at det er på tide med en opdatering. Dog laver jeg snart et indlæg med mit år igennem billeder! 
Den sidste dag i Oregon blev brugt sammen med en masse søde mennesker, og allerede fra morgenstunden havde jeg det rent ud sagt helt forfærdeligt. Jeg havde ikke nogle appetit, og følte mig rigtig syg. Samtidig med, at det ikke helt var gået op for mig. De 10 bedste måneder var overstået, og for mig blev der grædt i flere dage op til min afrejse. Nu sidder jeg her og kigger tilbage på nogle fantastiske minder, og alle de hårde tider er blevet overstrålet af alle de gode. Det hårdeste ved at sige farvel, er at jeg ikke ved hvornår jeg kommer tilbage - jeg gør det en dag, men jeg ved, at det aldrig bliver det samme. Jeg kommer aldrig til at blive en del af deres hverdag igen, hvilket gør helt ondt indeni.

Udvekslingsåret har givet mig så meget - både sjove, forfærdelig, fantastiske og uforglemmelig minder. Jeg kan ikke anbefale et år nok for andre! Tænk at jeg nu har venner og familie på den anden side af jorden? Ligemeget hvor lang tid der går før jeg ser dem igen, så vil de altid betyde rigtig meget for mig!

Som i jo nok godt kan regne ud, så var ankomsten hjem også hård for mig. Det var fedt at se min familie, men jeg følte, at jeg manglede noget. Øjeblikket jeg så dem alle var selvfølgelig rigtig godt, men tror da at de var mere glade end mig. Jeg havde ikke sovet på flyet, og nærmest heller ikke i Washington DC, så jeg var nok ikke så klar pga søvnmangel.
De første par dage var rigtig rigtig hårde! Jeg græd næsten hver dag, og kunne kun tænke på hvad alle mine venner og familie lavede over i USA. Nu er der så gået 11 dage, og det bliver bedre. Nu kan jeg tænke og snakke om USA uden at bryde sammen. Jeg har lært, at man her i livet bliver nødt til at give slip for et stykke tid - ligesom da jeg kom til USA. Der måtte jeg give slip på livet i Danmark, og leve  nuet i USA. Nu er det så bare omvendt. 

Jeg takker for det bedste år i mit liv, og alle de gode minder som altid vil være med mig!

Knus og tanker til Oregon

7 kommentarer:

 1. hej Amalie.
  Jeg skal også på udveksling næste år, men jeg er blevet anbefalet at søge ind på en ungdomsuddanelse alligevel.
  Hvad laver du nu? og hvorfor valgte du præcis det?
  Jeg har nydt at følge med på din blog!
  Knus fra Freja:-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Freja,
   Åhh hvor spændende at du skal afsted - er helt jaloux ;-)
   Lige nu går jeg på Niels Brock inde i Købehavn, hvor jeg har linjen IBB - alt undervisningen foregår på engelsk, og ja derfor valgte jeg den også. Plus at det jo har meget med handel at gøre, hvilket jeg også rigtig godt kan lide!
   Nu ved jeg ikke hvor du bor henne, men ville helt klart anbefale at tage en international skole, så du udnytter, at du bliver så god til engelsk.
   Knus Amalie :-)

   Slet
 2. mange tak!:-) jeg glæder mig også rigtig meget:)
  Jeg bor også i københavn, så vil helt klart overveje det!

  SvarSlet
 3. Hej Amalie. Det lyder som om du har haft et virkelig godt år!
  Jeg har fulgt med på din blog lige fra begyndelsen, og har nu tænkt mig at lave min egen om mit ophold i usa:-)
  Derfor ville jeg høre hvordan du lavede de der 'hvor langt er jeg' 'hvem er jeg' og sådan?:-)

  mvh

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej, ja jeg havde virkelig et skønt år! Og lyder som en super god idé - hvor skal du hen i USA? eller ved du det ikke endnu? :)
   Du går ind under sider og så trykker på "ny side" Og så kan du ellers bestemme hvad der skal stå på den :-)
   Håber at det hjalp, ellers spørger du bare igen.
   Knus Amalie

   Slet
  2. Denne kommentar er fjernet af forfatteren.

   Slet
  3. Hej Amalie, jeg venter stadig!:-) Glæder mig så meget!!
   Mange tak, men når jeg går under sider, og fx laver en der hedder lidt om mig, så kan jeg bare ikke se at den dukker op på min blog? Jeg håber ikke at jeg er til for meget besvær...:-)
   Knus

   Slet