søndag den 28. september 2014

Seattle !!

Så er endnu en weekend overstået, og tiden flyver afsted... I denne her weekend har vi været et smut i Washington state, hvilket er en helt fantastisk smuk stat. Denne her weekend forløb således:

Lørdag
Lørdag formiddag tog vi afsted mod vores hotel i Washington, hvilket lå ca. 2 timer fra os af.
Vi checkede ind på hotellet, og tog efterfølgende på BBQ restaurant som tidlig aftensmad ved en 5 tiden. Og mums det smagte godt!!! Omkring kl halv 7 ankom vi til Sprint car racet, hvilket var ude i ingenting. Alle havde tæpper, kaffe og en masse snack med til resten af aftenen. Inden det startede kunne man gå ned på selve banen og møde racerkørerne. Der var omkring 5-7 races og aften sluttede af med et brag af fyrværkeri kl. 12. Virkelig en fed oplevelse at prøve!

Søndag:
Søndag morgen stod vi tidligt op og fik spist en lækker morgenmad på hotellet (inkluderet belgiske vafler, mums). Vi kørte mod Seattle by, hvor vi først stoppede ved et food market, som er noget man skal se når man er i Seattle. Efterfølgende fik vi set verdens aller første Starbucks shop, som stadig har det gamle design. Virkelig fin butik! Så tog mig og Paula op i Space Neddle, hvor du kan se udover hele Seattle. Så fedt at se. Jim og Kathy hentede os og så tog vi ud i et Pariserhjul, som lå helt ud ved vandet. Det tog vi en tur rundt i, hvilket virkelig var en fin tur.

Her er en lille bonus, enjoy... :-)

Knus Amalie

Ingen kommentarer:

Send en kommentar