tirsdag den 7. oktober 2014

More adventures

Lige nu har jeg det intet mindre end Fantastisk! Jeg nyder hvert eneste sekund, og jeg er så glad for at jeg valgte at gøre det her. For hvor er det dog bare den bedste beslutning jeg nogensinde har taget. Der er sket så mange spændende ting, og jeg ved allerede nu, at der kommer til at ske endnu flere :-)

Cheerleading

For det første er jeg nu officielt blevet en del af Aloha High School cheerleading. Hvilket jeg er ret stolt over, da vi alle ved, at jeg ikke er en skjult gymnast. Men jeg kom altså på holdet. I mandags havde vi den første practices hvilket altså var så hårdt. 2 og en halv time fuld skrue på alle fysisk hårde ting. (Var tæt på at omkomme. Haha). Men alle pigerne er så søde, så det er skønt. Billedet er taget til tryouts, som blev holdt i skolens wrestling room. 

Sauvie Island


Lørdag morgen tog vi på en slags skattejagt blandt majskornene, efterfulgt af en tur på en farm, hvor de havde utrolig mange græskar. Vi havde en super lørdag, dog med alt for godt vejr til bukser. Hvilket vi alle fortrød da klokken nærmede sig 12. :-)

Multnomah Falls & Parkdale


Søndagen morgen var vi igen på farten. Vi tog først og vandret hele Multnomah Falls. Hvilket er 3 miles dvs. næsten 5 km. Hvilket altså var rigtig hårdt! Men det var det hele værd, da vi endelig kom til toppen af vandfaldet. Efterfølgende kørte vi endnu mere op i bjergene og endte i Parkdale. Hvilket er sin egen lille by, hvor der er omkring 25 forskellige steder med æbler, pærer osv. Min værtsfamilie tager dertil hvert efterår, så de vidste præcis hvilket steder der var gode. Vi endte med at have 150 pund, hvilket er ca. 75 kg æbler og pærer med hjem. Det bedste var nok, at der var smagsprøver på æblerne, så jeg fik spist virkelig mange, hihi.

Kommende begivenheder

- Fredag fri fra skole = stor shopping dag!
- Lørdag amerikansk bryllup
- The-party d. 1 november, som min værtsmor bruger flere uger på at forberede.
- Homecoming Bal d. 18 oktober
- Halloween Party
- Og en masse ting i December, og November såsom ballet, thanksgiving osv. osv. 

Så der kommer til at ske en masse ting snart igen!!
Knus Amalie


Ingen kommentarer:

Send en kommentar