søndag den 7. december 2014

Scandinavia Festival


I dag har vi været til en skandinavisk festival i Portland. Hvilket var så hyggeligt! Vi var der allerede kl 10 om morgenen, hvor der var fyldt med mennesker. Da jeg kiggede mig omkring gik alt lige i hjertet, ihhh... Danmark!

De havde tusindvis af smagsprøver fra forskellige ting fra skandinavien. Vi fik smagt tynde pandekager, æbleskiver, rugbrød, lakrids, kanelsnegle og te. Jeg glædede mig som et lille barn til at smage æbleskiverne, men de smagte dog ikke som dem derhjemme. De her var overfyldt med kardemomme og næsten ikke bagt inden i. Men det var dog sjovt, at smage dem. Efterfølgende fandt vi rugbrød, som gik lige i hjertet på mig! smagsprøven smagte fantastisk, dog kostede det lille brød på billedet 60 kr, - så købte kun en enkel pakke. Vi fandt også både heksehyl (smager helt ligesom dem derhjemme), salt lakrids og Daim. Der var et lucia optog, nogle dansede børn og så tog vi ellers hjem af! Men vi havde en virkelig hyggelig dag fyldt med skandinavisk kultur.

Hele min værtsfamilie elsker lakridserne og Daim. Rugbrødet har de dog ikke kastet sig ud i endnu! Ligeså snart vi var hjemme lavede jeg en rugbrødsmad med kyllingpålæg og agurker, hahah. Men godt smagte det altså!!! 

Knus Amalie


Ingen kommentarer:

Send en kommentar