fredag den 17. oktober 2014

At være udvekslingsstudent...

...er det hårdeste og bedste i mit liv. Mit humør går op og ned hele tiden. Og nu har jeg altså tænkt mig at dele alle de gode og dårlige ting jeg går igennem lige nu. Jeg vil ikke kun fremstå her som om, at alt er virkelig let. For det er det altså ikke.

For det første går alt med mine venner ikke som det skal. Jeg savner at have nogle som altid er ved min side. Min high School er så stor, at folk ikke ligger mærke til dig. Du er bare en fremmed som smiler på gangene. Folk har deres egne venner og har bestemt ikke brug for flere. Hver dag er en kamp om at have nogle at være sammen med, og prøve at passe ind. Og her forleden slog det hele på samme tid, og det ramte mig rigtig hårdt. Jeg følte intet overskud og var på kanten til at bryde fuldstændig sammen, da jeg stod på en af gangene og ingen ville hjælpe mig med at finde vej. Jeg kom lidt op fra det sorte hul, men er stadig rigtig ramt af alt. Hvilket folk ikke ser. Jeg holder smilet op hver dag og prøver at møde nye hele tiden. Da jeg ikke føler mig tilrette i den vennekreds jeg har nu. Når jeg kommer hjem fra skole falder hele facaden ned, og tårerne løber ned. 

Samtidig er der homecoming på lørdag, hvilket giver mig tårer i øjnene at tænke på. Mig og Paula har ikke nogle at følges med. Så nu har vi besluttet os simpelthen at tage derhen alene. Vi kender mange som kommer, så vi gør os klar sammen, tager på en fin lille date og ellers tager dertil. Jeg har ikke tænkt mig at lade nogle irriterende piger stå i vejen for min første og sidste homecoming. 

Det gode i øjeblikket er min familie og Paula. De støtter mig begge og ved ikke hvad jeg skulle gøre uden Paula. Alt det overstående er skam ikke fordi, at jeg har lyst til at tage hjem. Jeg kæmper igennem hver eneste dag, og at tage i skole er i sig selv et kæmpe skridt for mig hver dag. 
Pga alt overstående, kommer bloggen til at stå lidt stille indtil jeg får styr på noget af alt det her. Jeg har brug for min familie her i USA og i Danmark til at komme over alt det her. Selvom explorius fraråder, at du tager kontakt med familien i dk i sådan nogle situationer. Så er det altså det eneste som hjælper mig lige pt. De er de eneste som kender mig ordentligt og ved hvad præcis hjælper mig. Fordi alle andre siger: det skal nok gå, snak med folk, vær udadvendt, så skal det nok komme. Men næ nej det gør sgu ikke! Jeg smiler og smiler, spørger og spørger, snakker og snakker og alligevel fungerer det ikke. I hører fra mig igen når jeg får overskuddet og lidt mere styr på tingene. 
Knus Amalie 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar